Heh. Tänään oli sit kolmas kerhokerta meidän kerhossa. Pidämme siis Emman kanssa Ilmaisutaidonkerhoa 4H:lle ! Kerhossa oli jopa viisi kerholaista, ja alettiin tekemään näytelmää Syysmarkkinoille. Millanenhan siitäki tulee! Ei oltu muistettu Emman kanssa ettiä sitä näytelmää, joten jouduttiin keksiin se itte. Tuli aika.. köh.. :'>

Joo. Reetta ei ollu tehny läksyj! Jouduin just mesessä antaan sille yhdeksään tehtävään vastaukset :--D

AWWW!! Np. David Bowie - The man who sold the world
<3

Hih. Oltiin tänään muuten suunnistamassa. Siis MITEN SATTUI, että sain Jonnan pariksi! Oltiin molemmat ihan *:O* ku opettaja sano "Jonna ja Vilma"! Mut kivaa oli, tuli ainaki juostua! Juostiin melkeenpä koko ajan. Mutta lähdettiin kolmanneks viimesenä, ja oltiin paikalla kolmanneks ekana! Taino, tultiin Minnan ja Annikan kans yhtä aikaa sinne, mutta kuitenki!

Mitäs sitä muuta.. Kävin eilen Pimun (KOIRA!!!) kans kolme kertaa lenkillä! Nyt Elisabet vei koiran mukanaan hänen asunnolleen >_> Niin ei voi vielä lähtee sen kans lenkille. No meen sitku ne tulee, ja sitten vielä illalla käyn pienellä lenkillä.

Käytiin tänään myös tapaamassa Elinaa ja siellä istu myös Kilipeläinen O.O eihän se oo enää ees töissä Ranttilassa! Ihmeellistä hommaa. O.O oli kuulemma ollu Nuokkareillaki lauantaina Matin kans O.O Nojoo.