Ismo Alanko - Don Quiote

Kävin tänään kampaamossa. Ei tuo pää kovin paljon muuttunut, mutta tässä aika epäselvä kuva niistä. Mutta pituus lyheni jonkin verran, ja otsiksesta tuli ihan suora. Jospa jossain vaiheessa olisi ihan rahoissaan, niin voisi ostaa ne hiusvärit (punanen ja musta) ja värjätä hiukset. Sit jos sais joululahjaks, tai synttärilahjaks rahaa, niin vois joulun jälkeen käydä jossain vaiheessa ottamassa huulikorun.

Huomenna ois sitten eka kerta tätä toista Salibandy-vuoroa. Sen jälkeen heti kitaratunti >.< Joudun roudaan sekä salibandymailan (JA KENGÄT!) että KITARAN samaan aikaan kylälle! :( En voi käyttää salibandymailaan tuota kuljetushommaa, ku kitaralle pitää olla kuljetuskassihomma. hohhoijjaa, että ossaa olla hankalaa!

Mutta perjantaina mennään kattoon sit .. Ei hirveenä kiinnostais lähteä, ja ku tulee vielä aika paha mieli silleen, ku ei nää Poetsei pitkään aikaan, ja kiertelen sitten muiden bändien, ja artistien keikkoja. Ja vielä joku KOIVUNEN O.O No, mut lähetään nyt ku ollaan ilmottauduttu ja näin.. En tiiä jaksaako eteen tunkea, kattoo millanen se lava on, et saako sieltä takaa parempia kuvia. Voisin jäädä vaikka Emman ja Ellun kanssa sinne taakse hengaamaan. Ku Reetta ja Keränen ainaki aiko mennä eteen. En sitte tiiä Sampasta..