Eipä tuota oo muistanu kirjottaa tännekkään. No, mutta tehdään se nyt.

Mulla alko niinku viime sunnuntaina (4.11.2007) rippikoulu! >:O ääh! Miten jaksaisin joka aamu herätä viimeistään yhdeksältä, että ehtisin tehdä kaikki tarpeelliset? No okei, tarviiks välttis kirkkoon meikata, ja laittaa hiuksia? Mutta mun vastaus silti on, että on pakko. Meille ei oo ees ilmotettu millon meillä on sitä RIPPIKOULUA! Ei varmaan sit koskaan!

Ja viime keskiviikkona tapahtu kyllä jotain kamalaa. Joku hullu mies tappo kahdeksan ihmistä! Ja vielä KOULUSSA! Joukossa oli viis poikaa, yks tyttö, rehtori ja terveydenhoitaja. Siis mihin vittuun tää yhteiskuntaki on nykyään menossa?! Tällä menolla suoraan sanottuna EI MIHINKÄÄN!!!!!!!!!!!!!! >:|

http://iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1453528 .. siinä vielä TUNNELMIA tuosta...

Joo, vaan me oltiin tänään salibandy-turnauksessa Lumijoella! Vittu hävittiin (näin Rantsilan tapaan) kaikki pelit! Mutta me oltiinki oikeestaan siellä vaan harjottelemassa, ja nyt tiedetään ainaki, mitä taitoja pitäs oikeesti ruveta harjottelemaan :D MEIKÄ TEKI KOLOME MAALIA!

Mää olin viime yön Reetalla yötä (hui pelottavaa ku noi akut tossa pöydällä vaan itestään pyörii..), ja katottiin Cry-Baby <3 8)

Revettiin muuten Minnan kans sille, ku tein pelin aikana melkeen korin salibandypallolla :-D hehhee.