Jenni Vartiaista vaan täällä kuuntelen. Ehkä se onki se mun elämäni nainen. Tai sitten ei. Nättejä kappaleita vaan sillä. n_n ei tää oo yhtään Gimmel-tyyppiä! Ja hänellä on keikka Oulussa! ...mut miks sen pitää olla k18? pitääkö mennä kytikseen?

Scandinavian Music Groupillakin on sitten Oulussa keikka 11.11, mut arvatkaa vaan onko se keikka k18? Ja Arvatkaa onko päivä sunnuntai? No mitenhän tuo viikonpäivä taas tähän liittyi. Vastaus: ei mitenkään. Haluan vaan jonnekki keikalle!

Eniten kyllä ketuttaa tuo ku Ismo Alangolla on keikka Raahessa, ei ikärajaa, enkä pääse! Tai siis pääsisin paikan päälle, mutta arvaa kahesti että pääsisinkö sieltä mitenkään opis? Siihenkin vastaus: ei mitenkään! Hohhoijjaa.

No oli tänään kyllä ihan kivaaki! (ÄÄÄÄ!! TÄSSÄ LEVYLLÄ ON JOKU TÄLLÄNEN BIISI MIKÄ OLI KYLLÄ TUOSSA TYTTÖ SINÄ OLET TÄHTI-ELOKUVASSA! ja muuten oli! tuntupa tutulta 8D <3) Pelattiin nimittäin koululiikunnassa salibandya! Olin ihan fiiliksissä, vaikka taisin taas vaihteeksi vaan häseltää muiden edessä.. Mutta nooh..

Sitten käytiin tänään vähän tapaamassa Ellua sillä oli kivoja karkkeja!
"mä siis vaan testasin et oliks tää laatikko kiinni!" ja arvatkaa menikö läpi! ;--)